Preguntes freqüents (FAQ)


Jo no sóc de cap associació ni partit, puc participar a Canviem Premià! Pla Estratègic?
Per descomptat! Tothom que vulgui debatre o tingui una aportació pot inscriure’s en un grup de treball.

Quan he de pagar per ser de Canviem Premià! Pla Estratègic?
Res, evidentment. Tan sols has de dedicar un cert temps per pensar, reunir-nos i comentar millores per al poble.

Quantes hores hauria de dedicar a Canviem Premià! Pla Estratègic?
Totes les que vulguis i no més de les que puguis. Cadascú participa en el Canviem Premià! Pla Estratègic segons les seves possibilitats i la seva voluntat de dedicació. No hi ha cap mínim marcat.

Quan es reuneixen els grups de treball?
Cada grup de treball d’un àrea funciona totalment autònom i independent. Les trobades les marquen els seus membres i les organitza el coordinador. Consulta aquí qui és responsable de cada àrea i contacta amb ell.

Tinc una idea, però no sé si és factible. Com ho he de fer?
Vine i proposa-la. Canviem Premià! Pla estratègic pot convocar experts d’altres ajuntaments i de la Diputació per assessorar-nos sobre temes concrets i, al mateix temps, pot demanar informes i informació per contrastar idees.
Explica'ns la teva idea i mirarem com la poder fer realitat.

Canviem Premià! Pla Estratègic té ideologia?
El pla estratègic l’impulsa ERC – Junts x Premià, un partit i un col·lectiu d’esquerres, independentista i republicà. Tanmateix, mai rebutjarem una idea per què tu no comparteixis aquesta orientació si la teva proposta és bona . Si una idea és bona, la volem escoltar i treballar perquè el que volem per sobre de tot és millorar Premià.

Tinc molt poc temps, però voldria participar a Canviem Premià! Pla Estratègic?
Cadascú hi participarà amb el temps que pugui i vulgui. Deixa’ns unes dades per contactar amb tu i t’anirem convocant i enviant informació de l’àrea que t’interessi. Tu vine quan puguis.

Si no puc anar a les reunions, puc participar a Canviem Premià! Pla Estratègic?
Oi i tant! Deixa’ns les teves dades per a què et puguem contactar i enviar-te informació. Tu pots aportar-nos idees pels formularis del web i a través del correu electrònic i les xarxes socials. T’escoltem!

Les reunions de Canviem Premià! Pla Estratègic són molt freqüents?
Cada àrea funciona autònomament i els seus membres s’organitzen entre ells. De totes formes, calculem que com a mínim cada àrea faria una reunió cada dos mesos.
Després hi ha reunions de coordinació o plenaris que poden ser cada sis mesos.
 
Conec molts problemes de Premià, però no se m’acuden solucions. Puc participar a Canviem Premià! Pla Estratègic?
Per descomptat! Ets benvingut!
Primer volem fer un diagnòstic i conèixer quins problemes té Premià. Aquí tu pots aportar-hi molt. Quan entrem a parlar de les solucions, segur que també tindràs alguna proposta i aprendrem els uns dels altres.
 
Sóc d’una associació però no vinc en representació seva. Puc participar-hi?
Sí, sí. Ens interessen totes les opinions i, encara que no parlis en nom de la teva associació o col·lectiu, el fet de ser-ne membre segur que et dóna una experiència i una visió molt valuosa. T’hi esperem!

No em queden clar quins són els objectius de Canviem Premià! Pla Estratègic.
Molt senzill. Volem millorar Premià i creiem que per fer-ho bé, primer hem de fer un bon projecte que miri el poble globalment i a mig o llarg termini. Aquest projecte és Canviem Premià! Pla estratègic. El projecte de Canviem Premià! el proposarà ERC - Junts x Premià per millorar el nostre poble.