Com?

Com funciona Canviem Premià! Pla Estratègic?
Canviem Premià! Pla Estratègic s’estructura en un grup de treball per a cada àrea de govern de l’Ajuntament: Un coordinador de cada àrea dinamitza els debats, idees i propostes de la mateixa. Cada àrea és totalment autònoma i funciona individualment i lliure a les altres, encara que amb coordinació.
Cada àrea s’agrupa en un grup més gran, seguint l’ordenació que fa l’Ajuntament de Premià de Mar. Aquest grup disposa també d’una persona que el coordina.
Canviem Premià! Pla Estratègic compte també amb recursos d’informació i assessors d’altres municipis i institucions que posa a disposició de cada grup de treball.
Periòdicament, els coordinadors de cada conjunt d’àrees es reuneixen en la Comissió Canviem Premià on es posen sobre la taula totes les novetats i les accions previstes per a cada àrea. També hi ha trobades entre tots els coordinadors d’àrea.
Finalment, cada sis mesos, es pot convocar el plenari que serien una assemblea de tots els participants en el projecte Canviem Premià.

Com ens podem apuntar a Canviem Premià! Pla Estratègic?
En aquest mateix web hi ha un formulari d’inscripció (menú superior 'M'hi apunto'). Deixa unes dades per a què puguem contactar amb tu i digue’ns quin tema t’interessa o vols comentar.
També pots apuntar-te enviant un correu electrònic a plapremia@gmail.com

Envia'ns una proposta: