Canviem Premià! Pla Estratègic
 • Què és Canviem Premià! Pla Estratègic?

  Canviem Premià! Pla Estratègic és un projecte de participació ciutadana per recollir idees per millorar el nostre poble, Premià de Mar. En primer lloc, Canviem Premià! vol esbrinar amb tots els premianencs què li manca al poble i, en segon lloc, proposar-ne idees adequades per millorar-lo. El projecte Canviem Premià! Pla Estratègic està impulsat per ERC – Junts x Premià. Pla Estratègic per Premià Canviem Premià! Pla Estratègic és una eina participativa per repensar Premià de Mar.

 • Descriu-nos el problema!

  S'està carregant...

 • Quins aspectes de Premià de Mar vol millorar Canviem Premià!?

  Canviem Premià! Pla Estratègic treballa tots els temes que ens afecten com a ciutat. Aquests s’organitzen per àrees: Grup 1 Territori i sostenibilitat   Urbanisme   Medi Ambient     Salut Pública   Grup 2 Administració i Organització Municipal   Serveis Econòmics   Recursos Humans   Organització     Governació   Grup 3 Atenció Social i a les Persones   Serveis Socials     Cooperació     Ensenyament     Igualtat     Habitatge     Promoció Econòmica Grup 4 Participació   Cultura i Festes     Joventut     Esports     Gent Gran     Participació Ciutadana i Govern Obert Grup 5 Projecte Premià   Cens d'Equipaments    Serveis Municipals     Comunicació   Explica'ns un problema de Premià: S'està carregant.

 • Com funciona Canviem Premià!?

  Canviem Premià! Pla Estratègic s’estructura en un grup de treball per a cada àrea de govern de l’Ajuntament: Un coordinador de cada àrea dinamitza els debats, idees i propostes de la mateixa. Cada àrea és totalment autònoma i funciona individualment i lliure a les altres, encara que amb coordinació. Cada àrea s’agrupa en un grup més gran, seguint l’ordenació que fa l’Ajuntament de Premià de Mar. Aquest grup disposa també d’una persona que el coordina. Canviem Premià! Pla Estratègic compte també amb recursos d’informació i assessors d’altres municipis i institucions que posa a disposició de cada grup de treball.

 • Vull formar part de Canviem Premià! Pla Estratègic

  Cadascú coneix molt bé una àrea o una realitat del dia a dia: l’escola, la neteja dels carrers, el suport per crear una empresa, els problemes per desplaçar-me a la feina, la manca d’espais d’oci... I cadascú de nosaltres, també, té idees originals i possibles solucions. Tothom és benvingut! Qui vulgui debatre com millorar Premià de Mar pot inscriure’s en un grup de treball.   Com ens podem apuntar a Canviem Premià! Pla Estratègic? En aquest mateix web hi ha un formulari d’inscripció (menú superior 'M'hi apunto').