Com funciona Canviem Premià!?

Canviem Premià! Pla Estratègic s’estructura en un grup de treball per a cada àrea de govern de l’Ajuntament: Un coordinador de cada àrea dinamitza els debats, idees i propostes de la mateixa. Cada àrea és totalment autònoma i funciona individualment i lliure a les altres, encara que amb coordinació.
Cada àrea s’agrupa en un grup més gran, seguint l’ordenació que fa l’Ajuntament de Premià de Mar. Aquest grup disposa també d’una persona que el coordina.
Canviem Premià! Pla Estratègic compte també amb recursos d’informació i assessors d’altres municipis i institucions que posa a disposició de cada grup de treball. Quan ho àrea ho reclami, podem fer venir un expert o ajudar-la a organitzar una xerrada o una taula rodona.
Periòdicament, els coordinadors de cada conjunt d’àrees es reuneixen en la Comissió Canviem Premià on es posen sobre la taula totes les novetats i les accions previstes per a cada àrea. També hi ha trobades entre tots els coordinadors d’àrea.
Finalment, cada sis mesos, es pot convocar el plenari que serien una assemblea de tots els participants a Canviem Premià! Pla Estratègic.

Qui pot participar a Canviem Premià!?
Tothom!
Canviem Premià! Pla Estratègic és un projecte de millora per a Premià de Mar impulsat per ERC Premià de Mar i Junts x Premià, però és una acció oberta a tothom.
Cadascú coneix molt bé una àrea o una realitat del dia a dia: l’escola, la neteja dels carrers, el suport per crear una empresa, els problemes per desplaçar-me a la feina, la manca d’espais d’oci... I cadascú de nosaltres, també, té idees originals i possibles solucions.
Tothom és benvingut! Qui vulgui debatre com millorar Premià de Mar pot inscriure’s en un grup de treball.
Quan ho àrea ho reclami, podem fer venir un expert o ajudar-la a organitzar una xerrada o una taula rodona.
Periòdicament, els coordinadors de cada grup d’àrees es reuneixen en la Comissió Canviem Premià on es posen sobre la taula totes les novetats i les accions previstes per a cada àrea. També hi ha trobades entre tots els coordinadors d’àrea.
Finalment, cada sis mesos, es pot convocar el plenari que serien una assemblea de tots els participants a Canviem Premià! Pla Estratègic.